Over ons

Onze job is onze passie.

over ons

Ons verhaal

Jo Fashion vind je langs de Kortrijksestraat 49 in Oostkamp. Joris Dumarey en Fanny Minne runnen de zaak ondertussen zeven jaar. ‘In 2002 ben ik in de mode terecht gekomen in de toenmalige kledingzaak Vomac in Oostkamp en zo heb ik de knepen en liefde voor het vak opgedaan.
Door omstandigheden zijn m’n huidige vrouw Fanny Minne en ikzelf in 2014 onze eigen weg gegaan en zijn we gestart met een eigen herenboetiek, namelijk Jo Fashion. Na twee keer van locatie te veranderen hebben we onze eigen stek gevonden in 2021 in de Kortrijksestraat 49 in Oostkamp.
Zeer snel werd Fanny ook gepassioneerd door kleding en alles wat er bij komt kijken. Zij doet trouwens ook zelf de retouches in eigen huis. Door onze jarenlange ervaring en door het feit dat we altijd zelf in de winkel staan kan je bij ons altijd terecht voor de juiste hulp en advies waardoor je als klant zeker met een tevreden gevoel naar huis gaat. We staan steeds garant voor de juiste pasvorm en kwaliteit. Geraak je niet bij ons of ben je minder mobiel, dan komen wij met veel plezier na afspraak bij je thuis om te helpen.’

Adres

Kortrijksestraat 49
8020 Oostkamp

E-mail

info@jofashion.be

Ook open op afspraak