Selecteer een pagina

Service

Service en aanpak zijn onze grootste troeven

Een eigen ontworpen kostuum?

Ontwerp zelf je kostuum, voering, knopen, enz…

Een kostuum op maat betekent dat je kledingstuk perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en pasvorm. Of je nu een formeel evenement hebt, een speciale gelegenheid viert, of gewoon iets wilt dat helemaal jij is, een op maat gemaakt kostuum is de ideale keuze.

Na afspraak helpen we jullie graag 

Ontwerp uw kostuum

Kostuum zelf samenstellen

Service en aanpak zijn onze grootste troeven

Kostuums - Blazers - Casual tot Chique

Merken

Bij Jo Fashion in Oostkamp, nabij Brugge, kan je terecht voor zowel de sportieve als geklede outfit voor mannen. Doordat we al zo lang in de branche bezig zijn, kunnen we ook altijd de goede merken met de juiste pasvorm vinden. Bij Jo Fashion kan je terecht voor de merken Armani, Hugo Boss, Zilton, Meyer, State of Art, Ledub, Jott, Cycleur de Luxe, G-Star, Mmx, Alberto, Lacoste, Damiens, Giordano, Pierre Cardin, enz…Jo Fashion is ook de place to be voor blazers en kostuums van Hugo Boss, Roy Robson, Club of Gents en vele andere. 

Passie

Onze service en flexibiliteit zijn onze grootste troef. De klant staat steeds centraal en we delen dan ook graag onze passie voor mode met hen. Alle pasmaten worden bij gehouden in ons systeem, waardoor klanten ook perfect kleren naar huis kunnen mee nemen om te passen als ze niet veel tijd hebben om deze in de winkel te passen.’ 

Klant staat centraal

Service Jo Fashion Mannenmode Oostkamp

Service voor minder mobiele personen

Minder mobiel

Geraak je niet bij ons of ben je minder mobiel, dan komen wij met veel plezier na afspraak bij je thuis om te helpen. Indien nodig kunnen wij jullie komen ophalen.
Achter de winkel is er ook een ruime parkeerplaats voorzien voor onze klanten

Service

Retouches in eigen huis

Adres

Kortrijksestraat 49
8020 Oostkamp

E-mail

info@jofashion.be

Ook open op afspraak